Disclaimer

De op deze website getoonde informatie is met zorg samengesteld. Via deze website wordt alleen informatie over producten en diensten verstrekt van  De Verbonden School. Zonder voorafgaande mededeling kunnen wijzigingen doorgevoerd worden.

Aansprakelijkheid

De Verbonden School ervaart geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website of voor onjuistheden en onvolledigheden van de informatie op deze website.

Vragen en opmerkingen

Heb je een vraag of opmerking, stuur die dan naar info@deverbondenschool.nl

Copyright

Bij voorkeur hanteert De Verbonden School de licentie Creative Commons Naamsvermelding 4.0 Internationaal. Deze licentie is van toepassing op alle informatie op deze website, met een aantal uitzonderingen:

  • De licentie Creative Commons Naamsvermelding 4.0 Internationaal geldt niet voor medewerkersgegevens en -foto’s. De foto’s mogen niet worden hergebruikt.
  • Voor informatie in te downloaden documenten of op websites waarnaar de SURF-website verwijst, kunnen andere licenties en voorwaarden gelden.
  • De volgende rechten worden door Creative Commons-licentie niet gewijzigd en blijven dus van kracht:
  1. octrooirechten en merkrechten
  2. de rechten van anderen, ofwel op onderdelen van deze website ofwel op de wijze waarop de website wordt gebruikt, zoals het portretrecht of privacyrecht